2 Κoριτσάκια Ποζάρουν για μια Φωτογραφία στην Disney

Κάποιοι θεωρούν την Disney ένα μαγικό κόσμο, χάρη στα παραμύθια που ζωντανεύουν και τους φανταστικούς χαρακτήρες που γεμίζουν τους διαδρόμους. Ωστόσο, ένα κοριτσάκι βιώσε την μαγεία για ένα εντελώς διαφορετικό λόγο.

Στο βίντεο που ακολουθεί, μας παρουσιάζει την μικρούλα Shaylee Mansfield. Τόσο η μητέρα, ο πατέρας και η ίδια, είναι κωφοί. Οι γονείς της είχαν μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, καθώς μεγάλωναν, σε σχέση με της κόρης τους. Όταν ήταν παιδιά, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα. Η μητέρα της δεν περίμενε ποτέ κάποιος να γνωρίζει νοηματική γλώσσα ή πως να επικοινωνήσει μαζί της.Ωστόσο, η Shaylee πάει σε ένα σχολείο, όπου όλοι γνωρίζουν την νοηματική και την καταλαβαίνουν πάντα. Είναι ένα ασφαλές μέρος για το κοριτσάκι. Έξω όμως από τα όρια του σχολείου, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Το μέσο άτομο δεν γνωρίζει την νοηματική γλώσσα, και έτσι η Shaylee συχνά νιώθει στο περιθώριο.Τότε μια μέρα, οι γονείς την πήγαν στο θεματικό πάρκο της Disney. Η ίδια και η αδερφή της ποζάρουν με την Μίνυ Μάους. Όταν τελειώνουν με την φωτογράφηση, η Μίνυ τους αφήνει άφωνους. Μαθαίνει νοηματική γλώσσα για να επικοινωνεί με παιδιά, ακριβώς όπως η Shaylee. Ενώ φαίνεται μια απλή κίνηση, σημαίνει τα πάντα να νιώθει ότι την λαμβάνουν υπόψιν.Φανταστείτε να είστε στην ηλικία της και ποτέ να μην σας έχει ακούσει ή δει κανείς. Τότε ξαφνικά συμβαίνει το απροσδόκητο, κάποιος σας βλέπει και σας ακούει! Σίγουρα ο κόσμος φαίνεται πιο ελπιδοφόρος εκείνη τη μέρα! Παρακολουθήστε το βίντεο και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!

Comments

ΠΗΓΗfanpage.gr
Άνθια Χριστοδούλου Θεοφίλου
Ψυχολόγος, Σύμβουλος, Ψυχοθεραπεύτρια και Life Coach. Έχει επίσης εξειδικευτεί στη θεραπεία για την καταπολέμηση Διατροφικών Διαταραχών (Νευρογενής Ανορεξία, Νευρογενής Βουλιμία, Παχυσαρκία). Παράλληλα εξειδικεύεται στη ψυχοθεραπεία παιδιών κι εφήβων, στην παιγνιοθεραπεία και στην τραυματοθεραπεία EMDR για ενήλικες, παιδιά κι εφήβους. Εργάζεται ιδιωτικά στο Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας Για Την Ιθάκη το οποίο και διευθύνει. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την τέχνη και τη δημιουργική γραφή, θεωρώντας αυτές τις μορφές έκφρασης προσωπική της ψυχοθεραπεία. Διαβάστε Περισσότερα.