Τεχνικές

Μια τεχνική χαλάρωσης (γνωστή και ως εκπαίδευση χαλάρωσης) είναι οποιαδήποτε μέθοδος, διαδικασία ή δραστηριότητα που σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, μειώνοντας τον πόνο, το άγχος, την ανησυχία και το θυμό.

Ο οραματισμός επίσης είναι μια ισχυρή τεχνική που σας επιτρέπει να ορίσετε τις παραμέτρους για να κάνετε ένα μελλοντικό σας όραμα πραγματικότητα κατευθύνοντας τον εγκέφαλό σας να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε τις πιο κάτω καθοδηγούμενες τεχνικές χαλάρωσης και οραματισμού καθημερινά για βελτιωμένη σωματική και ψυχική υγεία καθώς και για ενίσχυση της ανθεκτικότητάς σας.

Τεχνικές Χαλάρωσης

Τεχνικές Οραματισμού

Πρακτικές

Η καθημερινή εξάσκηση στις πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας σας βοηθάει να αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση, να διατηρήσετε την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή, να αποκτήσετε υγιή αίσθηση προοπτικής και παράλληλα σας χαρίζει μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας, γαλήνης και ισορροπίας που μπορεί να ωφελήσει τόσο τη συναισθηματική σας ευεξία όσο και την γενική κατάσταση της υγεία σας.

Πρακτικές Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)

Πρακτικές Ενίσχυσης Σοφού Eαυτού

Πρακτικές Διαλογισμού

Προγράμματα Εκπαίδευσης

Το Προγράμματα Εκπαίδευσης είναι μόνο για επίπεδο συνδρομητών (Gold και Platinum)

Η τέχνη του Mindfulness σε 8 εβδομάδες

Σε αυτή την εκπαίδευση θα διδαχθείτε πολύτιμα εργαλεία και θα εξασκήσετε το μυαλό σας στη μείωση του άγχους και την καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας. Θα εκπαιδευτείτε στο να βγείτε από τον αυτόματο πιλότο και να είστε περισσότερο στο παρόν ώστε να βρείτε και να διατηρήσετε την εσωτερική γαλήνη.

Βασικές Αρχές & Τεχνικές Διαλογισμού

Ειδικό πρόγραμμα εξάσκησης οκτώ εβδομάδων με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων σας στις πρακτικές διαλογισμού κι ενσυνειδητότητας.

Διαλογισμός Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

Εξάσκηση στο Διαλογισμό Επίπεδο 2: Ειδικό πρόγραμμα εξάσκησης τεσσάρων εβδομάδων στον Διαλογισμό Εσωτερικής Μεταμόρφωσης. Προαπαιτούμενη ολοκλήρωση του προγράμματος οκτώ εβδομάδων “Βασικές Αρχές & Τεχνικές Διαλογισμού”.

Φύλλα Εργασίας

Το Φύλλα Εργασίας είναι μόνο για επίπεδο συνδρομητών (Gold και Platinum)

Τα φύλλα εργασίας που ακολουθούν στοχεύουν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την σωματικής σας εικόνα και να επιτύχετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας αρκεί να εξασκήστε καθημερινά για είκοσι μία συνεχόμενες μέρες.

Ενίσχυση Σωματικής Εικόνας (Body Image)