Τεχνικές

Μια τεχνική χαλάρωσης (γνωστή και ως εκπαίδευση χαλάρωσης) είναι οποιαδήποτε μέθοδος, διαδικασία ή δραστηριότητα που σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να ηρεμήσετε, μειώνοντας τον πόνο, το άγχος, την ανησυχία και το θυμό.

Ο οραματισμός επίσης είναι μια ισχυρή τεχνική που σας επιτρέπει να ορίσετε τις παραμέτρους για να κάνετε ένα μελλοντικό σας όραμα πραγματικότητα κατευθύνοντας τον εγκέφαλό σας να επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε τις πιο κάτω καθοδηγούμενες τεχνικές χαλάρωσης και οραματισμού καθημερινά για βελτιωμένη σωματική και ψυχική υγεία καθώς και για ενίσχυση της ανθεκτικότητάς σας.

Τεχνικές Χαλάρωσης

Τεχνικές Οραματισμού

Πρακτικές

Η καθημερινή εξάσκηση στις πρακτικές διαλογισμού και ενσυνειδητότητας σας βοηθάει να αποκτήσετε περισσότερη επίγνωση, να διατηρήσετε την προσοχή σας στην παρούσα στιγμή, να αποκτήσετε υγιή αίσθηση προοπτικής και παράλληλα σας χαρίζει μια αίσθηση εσωτερικής ηρεμίας, γαλήνης και ισορροπίας που μπορεί να ωφελήσει τόσο τη συναισθηματική σας ευεξία όσο και την γενική κατάσταση της υγεία σας.

Πρακτικές Διαλογισμού

Πρακτικές Ενσυνειδητότητας (Mindfulness)

Προγράμματα Εκπαίδευσης

Σε αυτή την εκπαίδευση θα διδαχθείτε πολύτιμα εργαλεία και θα εξασκήσετε το μυαλό σας στη μείωση του άγχους και την καλλιέργεια της ενσυνειδητότητας. Θα εκπαιδευτείτε στο να βγείτε από τον αυτόματο πιλότο και να είστε περισσότερο στο παρόν ώστε να βρείτε και να διατηρήσετε την εσωτερική γαλήνη.

Η τέχνη του Mindfulness σε 8 εβδομάδες

Ειδικό πρόγραμμα εξάσκησης οκτώ εβδομάδων με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων σας στις πρακτικές διαλογισμού κι ενσυνειδητότητας.

Βασικές Αρχές & Τεχνικές Διαλογισμού

Εξάσκηση στο Διαλογισμό Επίπεδο 2: Ειδικό πρόγραμμα εξάσκησης τεσσάρων εβδομάδων στον Διαλογισμό Εσωτερικής Μεταμόρφωσης. Προαπαιτούμενη ολοκλήρωση του προγράμματος οκτώ εβδομάδων “Βασικές Αρχές & Τεχνικές Διαλογισμού”.

Διαλογισμός Εσωτερικής Μεταμόρφωσης

Φύλλα Εργασίας

Τα φύλλα εργασίας που ακολουθούν στοχεύουν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την σωματικής σας εικόνα και να επιτύχετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας αρκεί να εξασκήστε καθημερινά για είκοσι μία συνεχόμενες μέρες.

Ενίσχυση Σωματικής Εικόνας (Body Image)