ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ

ΔΩΡΕΑΝ-ΘΕΑΤΡΙΚΟ-ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ---ΟΔΥΣΣΕΙΑ-ΕΝ-ΚΙΝΗΣΕΙ

ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΝΕΩΝ από το

ΘΕΑΤΡΟ ΑΙΓΑΙΑ σε συνεργασία με το

ΘΑΛΕΙΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΕΧΝΩΝ

Ανοικτή πρόσκληση για νεαρούς ηθοποιούς 14+

για να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή σε δωρεάν θεατρικό εργαστήρι

“Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε μαζί μας σε ένα ταξίδι… Σε αυτή την εντατική διαδικασία, μέσω της σιωπηλής μαγείας της εκτέλεσης (σωματικό θέατρο / χορός / κίνηση) και με τη χρήση πολλαπλών μέσων της τέχνης, θα δημιουργήσουμε τη δική μας εκδοχή του ταξιδιού του Οδυσσέα. Χρησιμοποιώντας το σώμα μας ως καμβά, θα δημιουργήσουμε τις δικές μας αφηγήσεις και θα ανακαλύψουμε αμέτρητους τρόπους δημιουργίας ιστοριών.”

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

ΤΙΤΛΟΣ: Θεατρικό Εργαστήρι – Οδύσσεια εν κινήσει

ΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Δευτέρα 21 – Παρασκευή 25 Ιούλιου 2014, 9:00πμ – 5:00μμ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Διαθέσιμη ηλεκτρονικά στο FB: Θεατρικό Εργαστήρι – Οδύσσεια εν κινήσει. Για αποστολή μέσω e-mail επικοινωνήστε στο 22445757 ή στο [email protected]

ΚΟΣΤΟΣ ΑΙΤΗΣΗΣ: 20 ευρώ, πληρώνεται με την παράδοση της αίτησης

* Οι αιτήσεις θα πρέπει να παραδοθούν το συντομότερο στα γραφεία της σχολής Αιγαία

ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ: Οι συμμετέχοντες θα επιλεγούν μετά από προσωπική συνέντευξη και η συμμετοχή θα τους ανακοινωθεί έγκαιρα πριν την έναρξη του εργαστηρίου.

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΑ & ΑΓΓΛΙΚΑ

Το Θέατρο Αιγαία, σε συνεργασία με το Θαλείν Συλλογικό Τεχνών διοργανώνουν το Θεατρικό Εργαστήρι – Οδύσσεια εν κινήσει, για νέους 14+, ­­το οποίο θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 21 – Παρασκευή 25 Ιούλιου 2014 από 9:00πμ – 5:00μμ καθημερινά. Το αποτέλεσμα του εργαστηρίου θα είναι ένα επινοημένο κομμάτι δημιουργημένο από όλους τους συμμετέχοντες, το οποίο θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 25 Ιουλίου, η ώρα 7:00μμ.

Το Οδύσσεια Εν Κινήσει αποτελεί το έναυσμα για την οργάνωση μιας σειράς εργαστηρίων που θα αφορούν τις καλές, εφαρμοσμένες και παραστατικές τέχνες με στόχο την ανάπτυξη της θεατρικής και εικαστικής παιδείας των νέων στην Κύπρο, καθώς και τη συμβολή της Αιγαία στην ποιοτική τους απασχόληση και ενασχόληση με τις Τέχνες και το Θέατρο. Σε περιόδους οικονομικής ύφεσης είναι πολύ σημαντική η οργάνωση δρώμενων και εργαστηρίων αφιερωμένα στην ανάπτυξη και καλλιέργεια των ξεχωριστών ταλέντων των νέων της Κύπρου, ενθαρύνοντας τους για περισσότερη ενασχόληση και επαγγελματικό προσανατολισμό προς τις Τέχνες και το Θέατρο. Επενδύοντας στην παιδεία των νέων μας, επενδύουμε ταυτόχρονα και σε ένα καλύτερο και φωτεινότερο μέλλον για τη χώρα μας.

Οι εκπαιδευτές του εργαστηρίου θα είναι η Σιμώνη Χένκιν με σπουδές στο Θέατρο και την εκπαίδευση του Θεάτρου και ιδιαίτερη αγάπη για το παιδικό θέατρο, η Βιολέττα Κουτσούκου η οποία επίσης έχει θεατρικές σπουδές και πάθος για το κλασσικό θέατρο και ο Μίλτος Γερολέμου o oποίος έχει μεγάλη θεατρική πείρα και έχει υποδυθεί, μεταξύ άλλον, τον “Syrio Forel” στο Game of Thrones και τον καλωσορίζουμε ως ειδικό κίνησης.

Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος για συμμετοχή θα πρέπει να παραδοθούν το συντομότερο στα γραφεία της σχολής Αιγαία και το κόστος της αίτησης είναι 20 ευρώ. Τα άτομα που θα συμμετέχουν στο εργαστήρι θα επιλεγούν μετά από προσωπική συνέντευξη και η συμμετοχή τους σε ολόκληρο το εργαστήρι θα είναι δωρεάν. Το εργαστήρι θα είναι στα Αγγλικά και Ελληνικά.

Comments

Άνθια Χριστοδούλου Θεοφίλου
Ψυχολόγος, Σύμβουλος, Ψυχοθεραπεύτρια και Life Coach. Έχει επίσης εξειδικευτεί στη θεραπεία για την καταπολέμηση των Διατροφικών Διαταραχών (Νευρογενής Ανορεξία, Νευρογενής Βουλιμία) και της Παχυσαρκίας. Παράλληλα εξειδικεύεται στη ψυχοθεραπεία παιδιών κι εφήβων, στην παιγνιοθεραπεία και στην τραυματοθεραπεία EMDR για ενήλικες, παιδιά κι εφήβους. Εργάζεται ιδιωτικά στο Κέντρο Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας Για Την Ιθάκη το οποίο και διευθύνει. Στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με την τέχνη και τη δημιουργική γραφή, θεωρώντας αυτές τις μορφές έκφρασης προσωπική της ψυχοθεραπεία. Διαβάστε Περισσότερα.