logobannerslider

ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟ

Τι είναι το http://www.www.anthia.net;

Είμαι γυναίκα κι αυτό θα πει ότι πρέπει να εφευρίσκω διαρκώς τρόπους να καταφέρνω να συνδυάζω από τη μία πλευρά τα καθήκοντα της νοικοκυράς, σπίτι, παιδιά, σύζυγο κι από την άλλη καριέρα και κοινωνική ζωή, να ικανοποιώ τις δικές μου προσωπικές αναζητήσεις, τα ενδιαφέροντά μου και ταυτόχρονα να διατηρούμαι πάντα φρέσκια, ξεκούραστη κι ελκυστική. Όχι δεν είμαι Οδυσσέας. Είμαι ένας ακόμα πολυμήχανος άνθρωπος της εποχής μας.

Είναι φορές που ονειρεύομαι πως παίρνω το αεροπλάνο και πάω κάπου μακριά, μακριά απ’ όλα. Είναι φορές που όντως παίρνω το αεροπλάνο. Για ευνόητους λόγους αυτό δεν μπορεί να γίνεται τόσο συχνά όσο θα επιθυμούσα. Για μένα η ιδανική όαση για να ξεφύγω για λίγο από τους ξέφρενους ρυθμούς της ζωής μου θα έμοιαζε κάπως έτσι: ένας τόπος όπου θα μπορούσα να βρεθώ για λίγο, βυθισμένη σε μια ξαπλώστρα ή σε μια πολυθρόνα μ’ ένα λογοτεχνικό βιβλίο ή περιοδικό στα χέρια και κάπου κοντά ο υπολογιστής μου, με πρόσβαση στο διαδίκτυο, ώστε να ενημερώνομαι για θέματα γυναικεία και να γράφω όταν έχω έμπνευση.

Ως φίλη, αδελφή, κόρη, σύζυγος, μητέρα αλλά και ως επαγγελματίας ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια έρχομαι καθημερινά σ’ επαφή με πολλές γυναίκες, όλων των ηλικιών. Ακούω τις ανησυχίες τους, τα προβλήματα τους, τους ενδοιασμούς τους, τις κοινωνικές πιέσεις και τις αμέτρητες απαιτήσεις που δέχονται καθημερινά και στις οποίες πρέπει ν’ αντεπεξέλθουν.

Βλέπω ότι οι γυναίκες, μ’ όλους τους κοινωνικούς ρόλους που υιοθετούμε στη ζωή, έχουμε όλες μας τις ίδιες ανάγκες, είτε να ξεφεύγουμε για λίγο απ’ την καθημερινότητα φροντίζοντας έτσι τους εαυτούς μας, είτε να παίρνουμε θάρρος και δύναμη μέσα από πολύτιμες επιστημονικές γνώσεις και χρήσιμες συμβουλές.

Μ’ αυτές τις σκέψεις στο μυαλό κι αφού μίλησα με τους συνεργάτες μου, φτιάξαμε το www.http://www.www.anthia.net, που θα ήθελα να γίνει μια μικρή διαδικτυακή βιβλιοθήκη για γυναίκες, ένας ξεχωριστός ιστότοπος όπου η κάθε γυναίκα θα μπορεί να χαλαρώνει διαβάζοντας μικρές γυναικείες ιστορίες και ταυτόχρονα να ενημερώνεται έγκυρα για θέματα αυτογνωσίας, διατροφής, υγείας, έρωτα, σχέσεων, ομορφιάς και μόδας. Ελπίζω ν’ απολαμβάνετε αυτή την ιστοσελίδα όσο κι εμείς που τη δημιουργήσαμε και θ’ αρθρογραφούμε εδώ.

Άνθια Χριστοδούλου Θεοφίλου

Anthia Advertising

Το anthia προσαρμόζεται στην οικονομική κρίση και παρέχει ευκαιρίες οικονομικής διαφημιστικής προβολής! Τα προϊόντα, οι επιχειρήσεις, οι υπηρεσίες παντός είδους γίνονται γνωστά με τη σωστή προώθηση.

Το anthia, με θεματική του τη γυναίκα, γυρίζει την πλάτη στην οικονομική κρίση και ρίχνει τις τιμές της διαφήμισης προς όφελος της προβολής της τοπικής αγοράς.

Η διαφήμισή σας θα γνωστοποιηθεί σε όλα τα μέλη μας μέσω των κοινωνικών δικτύων με τα οποία συνεργάζεται όπως είναι το Facebook, το Twitter, και Vimeo. Εξάλλου, ας μη ξεχνάμε πως το πρωτοποριακό αυτό website έχει μεγάλη απήχηση σ’ ένα ευρύ γυναικείο κοινό, το οποίο βάσει των στατιστικών της Google Analytics αυξάνεται καθημερινώς.

Γιατί να επιλέξετε εμάς; 7 Λόγοι

Παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους οφείλετε να μας προτιμήσετε.

1.Δεν κλείνουμε ποτέ

Δεν είμαστε περαστικοί. Προσφέρουμε εγγυημένη ποβολή (99%) σε όλους. Δεν αφήνουμε τους πελάτες μας ξεκρέμαστους. Είμαστε πάντα εδώ για σας και όταν κάτι πάει στραβά, ανταποκρινόμαστε αμέσως προσφέροντας άμεσα λύση. Είμαστε ανθρώπινοι και προσφέρουμε επαγγελματική, φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά για να λύσουμε κάθε σας απορία.

2.Είμαστε οικονομικά προσιτοί

Εάν πραγματικά συνυπολογίσετε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε, τότε αδιαμφισβήτητα θα διαπιστώσετε ότι παίρνετε υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή. Είμαστε υποστηρικτές των πράσινων και οικονομικών λύσεων. Ο server μας είναι οικονομικός, οικολογικός και φιλικός προς το περιβάλλον ενώ τα μηχανήματά μας έχουν μειωμένη κατανάλωση ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Το Anthia αποτελείται από eco-server με πλήρη αυτοδιαχείριση και εξαιρετική σταθερότητα. Έτσι κρατάμε τα κόστη μας χαμηλά και μπορούμε να σας προσφέρουμε οικονομικότερες διαφημίσεις.

3.Χρησιμοποιούμε στις σελίδες και στις διαφημίσεις μας  το σύστημα SEO .

SEO : Search Engine Optimization (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων για τις Μηχανές Αναζήτησης). Περιγράφει τις διαδικασίες της ιστοσελίδας με τρόπο ώστε αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Τελικός στόχος είναι η υψηλή κατάσταση του ιστοχώρου και η αύξηση της επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας. Αυτό το σύστημα χρησιμοποιείται και στις διαφημίσεις σας με απώτερο στόχο αυτές να προωθούνται και μέσω των μηχανών αναζήτησης.

  1. Εφαρμόζουμε το σύστημα cloud flare

Το σύστημα cloud flare προστατεύει το website μας και τις διαφημίσεις σας από ιούς, ‟ελαφραίνει” την ιστοσελίδα και έτσι βοηθά στην εύκολη ανεύρεση και εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Επιβεβαιώνει τα αληθή στατιστικά αποτελέσματα που δημοσιεύουμε διότι εμποδίζει την εμφάνιση ψευδών αποτελεσμάτων.

  1. Στηριζόμαστε σε πραγματικά στατιστικά στοιχεία

Το Anthia βασίζεται στη μελέτη των στατιστικών στοιχείων που του δίνουν οι επαγγελματικές πλατφόρμες στατιστικών υπηρεσιών (Google Analytics, alexa και cloud flare) καθημερινά, εβδομαδιαίως και μηνιαίως. Στόχος μας είναι η ανάπτυξη, η βελτίωση και η αύξηση των επισκεπτών μας. Αυτό θα συντείνει στην καλύτερη προβολή των διαφημίσεών σας. Στις παρακάτω σελίδες δίνονται δειγματικοί πίνακες αποτελεσμάτων στατιστικών στοιχείων.

  1. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα πράγματα σωστά.

Η ηθική και το αίσθημα ευθύνης είναι δύο από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά μας αλλά συνάμα απαραίτητες προϋποθέσεις που αναζητούμε και στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργαζόμαστε.

  1. Έχουμε κοινό όραμα με τον πελάτη

Πάνω από όλα βλέπουμε τους πελάτες μας ως συνεργάτες, ως άτομα με τα οποία μας δένει ένας κοινός στόχος!

Το Green Ads είναι η νέα μόδα στη διαφήμιση και εγγυημένα αποτελεσματική. Ισχύει για προκαθορισμένο και συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ενώ διατίθεται μέσω ενός ιδιαίτερα ελκυστικού προωθητικού πακέτου και σε προσιτές τιμές.

Screenshot_3

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση. Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας!

Office: Constantinoupoleos 34
Limassol, Europe, 3011, Cyprus
Tel: +357 97802650
Fax: +357 25565619